Beoordelingen van Happy Garden Groningen

Recente recensies van Happy Garden Groningen

5 sterren na 144 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende en vlotte bezorging en we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit. Absoluut een aanradee

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Vanwege een actie gratis mini loempiaatjes erbij. Dat maakte de maaltijd helemaal compleet!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals iedere keer

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Service zeer slecht. Lekker incasseren, maar niet tijdig opvolging willen geven aan wat je dient te leveren, de bestelling. De bestelling was vergeten. Compensatie van het niet tijdig leveren is niet van toepassing denk hierbij aan het na brengen van de bestelling, dan dien je nog weer €2 extra bezorgkosten te betalen. En geld wordt niet volledig retour gegeven nadat je je bestelling niet ontvangt.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en hele goede prijs/kwaliteit!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sorry maar de besteling ging niet door Ik zit nog te wachten tot ik mein helft zerug krijg Maar dat vind ik een minpunt Groetjes chris

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer uiterst vriendelijk geholpen en voortreffelijk gegeten

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima en de hoeveelheid ruim voldoende. Alleen het kippenvlees was ietwat te droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging werd erg snel uitgevoerd; ruim half uur eerder dan in 1e mail werd aangekondigd. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen soja saus bij geen wasabi en geen stokjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, alles gerechten lekker warm.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd een bestelling geplaatst (om 16.35) voor levering om 18.00 uur. Bestelling kwam echter pas om 18.35 aan, en het eten was gewoon afgekoeld toen het werd gebracht. Loempia's waren zo koud en zacht dat ze meteen de prullenbak in konden. Erg slechte service.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter vind ik het niet erg om even te wachten op de bestelling maar dit sloeg wel alles.. Bestelling zal klaarstaan om 18:10, helaas 3 kwartier op de bestelling moeten wachten. Happy garden kan alleen contact opnemen via de mail. Silvia-meijering@hotmail.com

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten Snelle levering en prima online te bestellen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering, heerlijk eten. Hij het maandmenu zit meer dan genoeg! In verhouding iets te weinig bami maar ruim over met de andere gerechten

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam te laat. Zonder bericht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ene keer beter dan andere keer, vandaag last van ei schil in de fou yong hai en de gratis mini loempia's zaten er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de telefoon op de website bestellen was wat onhandig. De levering was vlot en netjes en het eten was heerlijk. Absoluut een aanrader.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd Heerlijke loempia’s.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Speciaal uit Bedum komen we het halen . Het is allemaal prima ! Onze gasten uit het westen waren vol lof over wat we besteld hadden: zozo een goed restaurant!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Heerlijke foe yong hai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld; online bestellen en buiten bij de balie je eten afhalen. Je hoeft niet naar binnen, het contact is minimaal. Het eten was goed warm en lekker. Ruime porties, we kunnen er twee keer van eten. We kregen gratis mini loempia's erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer echt lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Accuraat en snel. De kip mag gekruid worden

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had wat warmer gemogen. Smaak, hoeveelheid en kwaliteit prima.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten was uitstekend, heerlijke sushi! Wel baalde ik er van dat ik 45 minuten (!) buiten heb staan wachten op mijn bestelling die op een afgesproken tijdstip klaar zou zijn. Toch zal dat me niet weerhouden nog eens te bestellen.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn altijd zeer tevreden over Happy Garden. Helaas ging het gisteren niet helemaal goed. Bezorging ongeveer 20 minuten te laat en de bestelde loempia was slap en zat aan de verpakking vastgeplakt, zodat bij het uitpakken deze uiteenviel. Deze keer ook heel weinig vlees in de Tjap Tjoi. Volgende keer maar weer beter.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Easy to order, on time delivery. Hot and good quality

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang mag deze keer wel krokanter

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima maar wij moesten helaas 40 minuten extra wachten tot onze bestelling klaar was en dat terwijl we het veel eerder online hadden besteld! Zeer jammer als je daarna nog een afspraak hebt een kinderen staan thuis te wachten. Er is niet eens een excuus aangeboden! Zeer teleurstellend!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke nasi en goede tjap-tjoy!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en heel snel bezorgd

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van goede kwaliteit maar was bij aankomst lauw, terwijl de afstand restaurant mijn huis in minder dan 3 minuten te voet is af te leggen. Eten kwam een kwartier te vroeg en is waarschijnlijk te vroeg klaar gemaakt en heeft vervolgens lang staan wachten tot de bezorging plaats vond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles dik in orde! Alleen de kroepoek vergeten af te leveren.. achja als dat het ergste is, haha. Ik zou hier zeker nog wat bestellen!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede sushi voor een redelijk prijs. Snelle bezorging!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Easy to use online ordering. Fast delivery on time. Food hot and good quality. Will use again.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed kwaliteit en super lekker!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ook goed warm.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de loempia als de garnalensate Waren heerlijk, loempia zeer goede gezonde vulling en de garnalen waren heel goed gebakken!!!!!! We blijven met veel plezier bestellen, ook altijd op tijd bezorgd!!!!!!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect via internet te bestellen, goede prijs en perfecte kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker. Ik haal of bestel hier al jaren en dat bevalt me prima. Ook de bezorging is vlot en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Foutje met de bestelling en dat werd naderhand heel charmant opgelost met een nalevering.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi en de portie was meer dan groot genoeg. Daarnaast werd ik klantvriendelijk geholpen en was het eten snel klaar! Absoluut een aanrader!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima diner,

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd..

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerkingen worden helaas regelmatig genegeerd. Verder is de kwaliteit prima, bezorging snel en netjes

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online bestellen ging heel makkelijk. Er is ook een vak een extra wensen in te vullen. Dit heb ik gedaan en ze hebben me zelfs nog terug gebeld omdat het voor hun niet helemaal duidelijk was. Wat een top service! Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit en smaak van het eten! Nou de was uitstekend, duidelijk werken ze hier met goede ingrediënten en een topkok! Als je van Chinees eten houdt dan is Happy Garden zeker een aanrader!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd; lekker gegeten

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en lekker eten!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke loempia en prima nasi en bami!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde producten prima, alles nog lekker op temperatuur en keurig op tijd bezorgd.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak, heerlijk, echter in mifang Singapore 4 garnalen. Dat mag wel wat royaler. Wij eten er gemakkelijk met z'n 2en van. Verder was de bestelling 20 min eerder dan gewenste tijd, waardoor de maaltijd niet meer helemaal warm was (wij waren nog niet thuis) en gratis loempia'tjes (leuke actie!) taai. Nogmaals: kwaliteit ensmaak van gerechten prima.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles snel klaar en heel lekker

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar we hadden er ook zin in. Voor het eerst sinds corona weer eens eten besteld.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is echt super lekker en vers. Elke keer weer

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een gerecht bij bestelling. Dat was jammer .

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goed eten

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zuiver op tijd en heel belangrijk 'heet!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Indische rijsttafel was weer voortreffelijk! 👌

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, was heerlijk. Helaas geen sambal en koekoek erbij.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu besteld, de miniloempia’s waren oud. Ze waren helemaalslap.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was slecht, veel vet. De blikjes drinken heb ik online betaald en werden niet geleverd.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service uitstekende kwaliteit, doch al twee x gebeurd dat ik wat anders krijg als ik aan klik, fout prima hersteld. goede en snelle service en beleefde bezorgers. de geleverde kroepoek zou ik niet aan bevelen deze is taai en slof en totaal niet knapperig.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd; lekker gegeten. Vergeten flesje bier werd vlot alsnog geleverd 👍

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorging en eten

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging door een correcte bezorger en we hebben heerlijk gegeten. Van het menu voor 2 personen kunnen we nog 2x eten.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Mooi op tijd bezorgd!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke afhaal gerechten.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bestelling keurig op tijd maar...niet compleet! De kroepoek ontbrak. Jammer, en slordig.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang is van sterk wisselende kwaliteit.. deze keer was het vlees taai en droog.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, de bezorging snel en aardige bezorger!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd van goede kwaliteit en volgens afgesproken tijd geleverd. Goed op temperatuur. Onze volgende bestelling van Chinees eten is zeker weer bij Happy Garden.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaak besteld bij happy garden. Nu ook eens wat nieuws geprobeerd; pangsit. Helaas was dit niet helemaal goed gegaan (waren geen driehoekjes maar was een soort kroepoek geworden). Toch is het aan mij meegegeven, dat vond ik jammer. Voor de rest was het eten prima

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk website, duidelijke afspraak voor levering, heel op tijd bezorgd, vriendelijk en de sushi .... heel lekker! Compliment.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. De loempia smaakt heel goed, de vulling : veel knapperige taugé en een goede kwaliteit ham . Zoals de kwaliteit van de loempia is de de gehele menukaart! Mijn compliment!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend, exact conform beschrijving en heerlijk

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Chinees van Groningen

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote portie. Smaakte uitstekend.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima in orde!!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd om minder zout, maar het vlees was ook deze keer aan de zoute kant.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig binnen afspraak bezorgd. De kip was niet zo lekker verder was het oké.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig of haal eten af maar deze keer was het minder misschien is de kok met vakantie of had ie een slechte dag want de babi pangang was keihard en het buikspek was echt alleen maar vet zat geen stuk vlees aan,de loempia's waren helemaal bruin doorgebakken en de hache was ook extreem vet vandaar mijn mijn 3 sterren normaal krijgen ze een dikke duim van me want normaal is het eten altijd goed.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en lekker eten. Ook nog zeer warm tot heet🤗

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede hoeveelheid, lekker klaargemaakt.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , vers en lekker! Zowel de sushi als de chinees :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk en vakbekwaam personeel

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedemorgen; heb niet zoveel te melden, alles was in orde. Lekker eten, op tijd klaar, netjes verpakt ook. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima!Goed Warm en lekker van smaak . Om te herhalen!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal prima

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd, gewoon lekker!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede porties en niet al te duur. Vriendelijk personeel en eten was goed warm. Helemaal top!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer. Uitermate goed bevallen. Lekkere sate, goede loempia’s. Goede vervanger van onze verdwenen chinees-om-de-hoek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettige site om te bestellen. De sushi vond ik te zout.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Prima kwaliteit en service!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt en werd op tijd geleverd, prima!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd goed en jullie zijn super vriendelijk en behulpzaam. Kom graag bij jullie.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Lekkere sushi!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht. Vlees babi pangang mals met een knapperig randje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de bezorger, denk de volgende keer aan de RIVM voorschriften.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk verse gerechten!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wordt er niks met je opmerkingen gedaan. Voor de derde keer een opmerking geplaatst bij bestellingen... Geen champignons, je krijgt ze toch in je gerechten, erg jammer

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke site. Prima keuze. Gerechten met de bekende prima kwaliteit en precies op tijd bezorgd.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere rijsttafel voor 1 persoon. Genoeg voor mij en mijn kind. Veel keus en heerlijk eten. Bezorging op aangegeven tijdstip